• Clienții Uber vor fi nevoiți să se uite la reclame în timpul curselor.
  • Uber va implementat reclamele în următorul update al aplicației.
  • Uber este cea mai populară aplicație de tip ride-hailing atât din România cât și la nivel internațional.

Clienţii Uber vor fi nevoiţi să suporte reclame video cât timp aşteaptă maşina, dar şi pe durata călătoriei cu acest furnizor de servicii de tip ride-hailing, scrie The Wall Street Journal.

Reclamele vor apărea atunci când aplicația crede că utilizatorul este atent, de exemplu atunci când oamenii verifică timpul estimat până la sosirea mașinii.

Un alt moment în care ar putea apărea anunțul este atunci când utilizatorii se uită la timpul pe care îl au la dispoziție pentru a ajunge la destinația finală.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Reclamele video vor dura 90 de secunde și vor fi redate cu sunet pe tabletele montate în mașini, dar fără sunet când e vorba de telefoanele mobile.

Utilizatorii aplicației nu vor putea să oprească reclama și nici nu vor beneficia de reducere sau alte avantaje extra pentru timpul pe care îl pierd în timpul reclamei video.

Toate aplicațiile și platformele utilizează diferite tipuri de reclame pentru a genera venituri companiilor. Spre exemplu, gigantul Youtube fortează utilizatorii să vadă și două reclame video înainte de a ajunge la materialul dorit.

Citește și: