• Determinarea lui Mark Dabbs de a găsi ultimele locuri de odihnă ale celor bogați și faimoși a pus stăpânire pe viața sa.
  • Călătoriile sale nu au fost ușoare.
  • Bărbatul a spus: Am avut multe discuții interesante cu oamenii când am încercat să găsesc mormintele și mulți sunt cu adevărat interesați de subiect.

Mark Dabbs a cheltuit o avere pentru a călători în jurul planetei pentru a vizita mai multe morminte care aparțineau unora dintre cele mai faimoase și notabile personalități din istorie. Obsesia unui bărbat l-a trimis să viziteze peste 700 de cimitire din întreaga lume, cheltuind 160.000 de lire sterline pe drum.

Determinarea lui Mark Dabbs de a găsi ultimele locuri de odihnă ale celor bogați și faimoși a pus stăpânire pe viața sa. Hobby-ul său captivant l-a dus departe, căutând mormintele unor personalități istorice și celebrități și întâlnindu-se cu ocupanții lor. Printre multitudinea de morminte celebre pe care bărbatul de 49 de ani le-a vizitat se numără cele ale lui John F. Kennedy, în Washington D.C., și Marilyn Monroe în Los Angeles. Și nu are de gând să se oprească.

Mark a spus: În Marea Britanie, am vizitat probabil sute de morminte celebre, am vizitat toate mormintele primilor noștri miniștri – în afară de cele trei care nu aveau morminte.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Mi-a plăcut să-l văd pe atletul Sir Roger Bannister la Oxford. Cu toate acestea, nu se poate face Scoția fără Robert Burns, poetul, Jim Clark, pilot de curse, și J. M. Barrie, autorul lui Peter Pan. Sunt foarte interesat de istorie și de afacerile mondiale și aș vrea să mă întorc la Moscova pentru a-l vizita pe Stalin, așa cum i-am vizitat pe Churchill și Roosevelt. El a adăugat: Am avut multe discuții interesante cu oamenii când am încercat să găsesc mormintele și mulți sunt cu adevărat interesați de subiect.

Dar călătoriile sale nu au fost ușoare. El a spus: Când m-am dus la Oyster Bay pentru a găsi mormântul lui Theodore Roosevelt, nu era nimeni acolo, dar acesta era în spatele balustradelor și poarta era închisă. Am găsit o scară de metal în apropiere – se făceau niște lucrări în zonă – și m-am urcat pentru a face poza, dar apoi scara a căzut.

Mark, din Wolverhampton, a adăugat: Am crezut că voi rămâne blocat acolo ore întregi. Am reușit să agăț treapta de jos cu trepiedul meu și să o trag în sus. Puteți paria că am fost atât de ușurat că am ieșit de acolo!