• Un nou episod al luptei dintre Musk și Zuckeberg. Care dintre cei doi miliardari are mai mult succes?
  • În aproape un an de la domnia lui Musk, veniturile lui Twitter din publicitate s-au prăbușit.
  • Zuckeberg, pe de-altă parte, se bucură de succesul pe care îl are cu Threads.

Un nou episod al luptei dintre Musk și Zuckeberg. Care dintre cei doi miliardari are mai mult succes?

După doi ani plini de promisiuni neîndeplinite, Musk răsuflă în șfârșit ușurat. Miliardarul sud-african a prezentat în premieră prima camionetă a viitorului Tesla care a ieșit de pe linia de asamblare la giga fabrica din Texas. Musk a și postat pe Twitter unde s-a lăudat cu camioneta viitorului și a spus că va fi lansată pe piață în Septembrie.

Deși o duce bine la Tesla, la Twitter lucrurile nu sunt deloc roz. În aproape un an de la domnia lui Musk, veniturile lui Twitter din publicitate s-au prăbușit. Au scăzut la jumate față de anul trecut. Belele lui Musk nu se opresc aici. Twitter are o datorie de 13 miliarde de dolari – datorie care trebuie plătită până la sfârșitul lunii.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Zuckeberg, pe de-altă parte, se bucură de succesul pe care îl are cu Threads. A ajuns la peste 150 de milioane de utilizatori – în doar două săptămâni. Atât de mult succes are Zuckeberg cu Threads încât – O altă aplicație lansată în 2019 care se numește tot Threads, a ajuns în top pe AppStore.

A fost downloadată de peste 800 de mii de oameni în ultima săptămână și a fost concepută de un fost angajat Facebook care a vrut să creeze o alternativă la aplicația Slack – o platformă unde colegii de servici se întâlnesc ca să-și împartă sarcinile la servici.

Citește și: