- Restaurantele din Craiova au fost redeschise la interior, după 2 luni
- Restaurantele din Craiova pot funcționa doar la 30% din capacitate
- În Craiova, incidența este de 2,99 cazuri la mia de locuitori
La Craiova, oltenii strigă „ura!”. Se redeschid restaurantele, Covidul a scăzut. Nimeni nu știe cât vor sta restaurantele deschise. Virusul nu a dispărut, dar orașul a coborât sub 3 cazuri la mia de locuitori.
Advertisment
Bogdan Marica, client: „Este extraordinar. Mă bucur că putem lua masa undeva unde să fie căldură, nu mai stăm afară, în aer liber să înghețăm în timp ce mâncăm.”
Rezervările sunt în continuă creștere, dar patronii au ținut minte ce le-a spus Iohannis – sunt precauți să nu pice de proști.
Recomandări
Marius Bănică, proprietar restaurant: „Este a doua zi în care funcționăm la interior cu o capacitate nu mai mare de 30%. Pe ziua de ieri am avut, la masa de prânz, cinci mese rezervate, cu 25 de clienți, în total. Astăzi este o zi în creștere, cu 7 mese la prânz, iar pentru masa de cină vom avea 8 mese rezervate. Nu ne bucurăm prea tare pentru că nu știm când vom închide, că deja ne-am obișnuit cu aceste închideri-deschideri.”
Partenerii noștri