• Ciucă a anunţat sâmbătă seara că au început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă.
  • El susţine că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.
  • Ciucă anunţă că a participat şi în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puţin peste 1.000 de veterani de război

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat sâmbătă seara că au început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă la 40 de lei, măsură care ar urma să se aplice din 1 iulie, scrie Mediafax.

„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei şi ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

Acesta susţine că, în cursul vizitei de lucru de la Iaşi, a trecut în revistă planurile pentru acest judeţ: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii „Sfânta Maria”, autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin „Anghel Saligny”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

El susţine că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.

„Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuinţă în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiţi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier şi alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a scris premierul.

El anunţă că a participat şi în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puţin peste 1.000 de veterani de război şi că a avut dezbateri cu echipa liberală din Gorj despre obiectivele de dezvoltare ale judeţului.

Citește și