• Nicolae Ciucă afirmă că cea mai simplă modalitate este să se facă rocadă conform înţelegerii din protocol.
  • El afirmă că cea mai simplă modalitate este să se facă rocadă.
  • Pe 25 mai, Nicolae Ciucă urmează să fie înlocuit în funcţia de premier de Marcel Ciolacu.

Premierul Nicolae Ciucă, lider PNL, spune, marţi, că liberalii nu trebuie să excludă varianta negocierii la unu-două ministere la rocada de la guvern, care va avea loc după data de 25 mai, scrie Mediafax.

„În perioada următoare, urmează rocada la Guvern, nu există niciun fel de discuţie, în momentul de faţă, despre amânarea, cu atât mai puţin despre nerealizarea ei. Ca atare, la finele lunii mai, nici pe 24 că este ziua partidului, nici pe 25 de Înălţare, puţin mai încolo, dar se va realiza”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că cea mai simplă modalitate este să se facă rocadă conform înţelegerii din protocol.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Având totuşi în vedere dinamica şi evoluţia întregii situaţii, nu trebuie să excludem şi varianta negocierii la 1-2 ministere, dar dacă se depăşeşte această măsură şi dacă se întâmplă ca această rocadă să se facă altfel decât în linişte de fiecare parte, atunci nu o să avem de câştigat, ci doar de pierdut. Ca atare, rolul nostru, a conducerii partidului în faţa dumneavoastră este să facem în aşa fel încât această rocadă să se realizeze în linişte cu preluarea şi continuarea obiectivelor guvernamentale, pentru că acesta ne este obiectul pe anul 2023 şi să pregătim anul 2024”, încheie Ciucă.

Potrivit protocolului, pe 25 mai, Nicolae Ciucă urmează să fie înlocuit în funcţia de premier de Marcel Ciolacu.

Citește și