• Paella cu fructe de mare, obraz de vită, carne de prepeliță cu dulceață de caise, guacamole, quesadilla, tortillia, tartar de somon sau coadă de taur.
  • O explozie de gusturi ca-n cele mai bune restaurante din Spania, găsești la Pata Negra, din București.
  • În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune și prietenie.

Pentru toată experiența oferită, restaurantul a fost recompensat cu un premiu pe care l-a primit chiar de la Ambasadorul Spaniei în România.

„Ei ne gătesc mereu, în fiecare zi, de ani de zile, deci este o recunoaștere a excelentei munci pe care ei o depun în ceea ce privește bucătăria spaniolă, dar cea autentică. Poți să ai certitudinea că ceea ce mânânci e într-adevăr gătit cu produse din Spania, și în stilul în care spaniolii o fac. De aceea am oferit această recunoaștere” , spune Don Jose Antonio Hernandez Perez, ambasadorul Spaniei în România.

În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune și prietenie. Angi, cea care a transformat Pata Negra în „acasă” pentru clienții ei, și cea care pune la cale rețetele magice, îți spune cum a reușit: „Tot timpul trebuie să ne depășim, să țintim mai sus, să vrem să satisfacem gusturile clienților cât mai mult și cât mai des. Fiecare preparat are felul lui de a fi pregătit. Unul dintre cele mai grele ar fi coada de taur pentru care chemăm aproape toată echipa. Noi nu vrem ca oamenii să-l privească ca pe un restaurant, vrem o masă prietenească.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

WRS a călătorit prin toate colțurile Spaniei și a încercat toate mâncărurile. Cu toate astea, tot Pata Negra rămâne locul în care revine din nou, și din nou, cu aceeași plăcere: „Aici chiar simți că ești cumva într-o mică ambasadă a spaniei din punct de vedere gastronomic. ”

Pata Negra folosește ingrediente proaspete, prepararea unora dintre mâncăruri durează chiar și câte 3 zile, iar rețetele folosite sunt de multe ori rețete ale preparatelor din restaurantele Spaniei cu stele Michelin. „Preparatele Pata Negra sunt întotdeauna surprinzătoare” , spune un client.

Citește și: