• Ziua Internațională a Animației a fost numită în 2002, în Franța.
  • Ziua Internațională a Animației celebrează arta în ascensiunea animației.
  • Animația a prins diverse forme, de-a lungul anilor, datorită puterii A.I..

Astăzi sărbătorești Ziua Internațională a Animației, mai exact, îi sărbătorești pe eroii copilăriei tale. Cu toate acestea, animația a prins diverse forme, de-a lungul anilor, datorită puterii A.I..

„Cum transformăm un videoclip într-un desen animat? Am realizat o serie de clipuri video în care experimentăm cu procesarea imaginilor prin inteligență artificială. Acest lucru este similar cu generarea de imagini A.I., dar în cazul nostru transformăm imagini în loc să le generăm de la zero. Astfel, una dintre cele mai noi tehnologii este un proces de învățare automată cunoscut sub numele de difuziune. În esență, procesul de difuzie permite computerului să genereze o imagine din zgomot, la fel cum ne imaginăm o imagine dintr-o pată de cerneală sau ne uităm la nori”, a explicat youtuber-ul, Niko Pueringer.

Și cum altfel ai putea sărbători o astfel de zi, decât uitându-te din nou la cele mai bune animații de epocă, de la desenele originale „Disney Mickey Mouse”, la filmul clasic „Wizards” și până la spectacole moderne precum „Avatar”.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
PREVIZIUNILE LUI MUSK
ALTMAN ARUNCĂ MĂNUȘA CĂTRE GOOGLE
ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE

Citește și