• Obiectivul conferinței este de a atrage atenția asupra necesității unei strategii de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung.
  • Scopul este de a aduce atât pe scenă cât și ca participanți personalități relevante din politică, administrație publică, mediul de afaceri, ONG-uri și ambasade.
  • Conferința oferă o ocazie unică de a afla despre cele mai recente tendințe și evoluții din sfera dezvoltării urbane.

Asociația Aspire for Education organizează București 2050: Mobilitate urbană, o conferință internațională care va avea loc pe 13 noiembrie la Biblioteca Central Universitară din București.

Obiectivul conferinței este de a atrage atenția asupra necesității unei strategii de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung și de a crea un pol aspirațional și educativ cu privire la importanța unei viziuni comune de dezvoltare.

Scopul este de a aduce atât pe scenă cât și ca participanți personalități relevante din politică, administrație publică, mediul de afaceri, ONG-uri și ambasade. Conferința oferă o ocazie unică de a afla despre cele mai recente tendințe și evoluții din sfera dezvoltării urbane și de a intra în legătură cu experți din întreaga lume.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și