• Soția mea și cu mine vă dorim, vouă și familiilor voastre, un minunat weekend al Încoronării”, începe regele Charles al III-lea.
  • Camilla continuă mesajul: Oriunde ați călători, sperăm să aveți o călătorie sigură și plăcută”.
  • Mesajul va fi difuzat din 5 mai până pe 8 mai în toate cele 2.570 de stații de cale ferată din Marea Britanie și 270 de stații de metrou din Londra.

Pasagerii trenurilor și metrourilor din Marea Britanie vor auzi voci cunoscute în timpul călătoriilor din weekendul încoronării. Regele Charles și regina Camilla au înregistrat un anunț special pentru TfL și Network Rail pentru pasageri, scrie People.

Soția mea și cu mine vă dorim, vouă și familiilor voastre, un minunat weekend al Încoronării”, începe regele Charlesal III-lea, în mesajul care va întâmpina călătorii în stațiile din Marea Britanie. Camilla, în vârstă de 75 de ani, continuă: Oriunde ați călători, sperăm să aveți o călătorie sigură și plăcută”.

Charles adaugă apoi: Și nu uitați, vă rugăm să aveți grijă la decalaj.” Contul de Twitter al Familiei Regale a distribuit anunțul vineri dimineață cu legenda: Sună familiar? Ascultați-le pe Majestățile Lor pe @TfL și @NetworkRail în călătoriile voastre în acest weekend #Coronation… și nu uitați să #MindTheGap”.

Mesajul a fost înregistrat de Majestățile Lor la Highgrove la începutul acestui an de către echipa audio de la Transport for London”, se arată într-un comunicat de presă al Rail Delivery Group. Highgrove House este reședința privată a lui Charles din Gloucestershire, Anglia. Mesajul va fi difuzat din 5 mai până pe 8 mai în toate cele 2.570 de stații de cale ferată din Marea Britanie și 270 de stații de metrou din Londra.

Andy Lord, comisarul TfL, a declarat: Cu mai puțin de o zi înainte de Încoronare, așteptăm cu nerăbdare să primim londonezi și vizitatori din întreaga lume. Suntem onorați să sprijinim sărbătorile cu un anunț special în stații din întreaga noastră rețea din partea maiestăților lor, Regele Charles al III-lea și Regina Camilla.”

Jacqueline Starr, director executiv al Rail Delivery Group, a adăugat: Încoronarea este un eveniment rar și emoționant și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii cu acest mesaj special. Este minunat că maiestățile lor includ pasagerii feroviari ca parte a acestui moment istoric. Joi, Kate Middleton și Prințul William au călătorit cu trenul pe linia Elizabeth Line din Londra pentru a se deplasa la Dog & Duck Pub din Soho pentru a afla mai multe despre modul în care taverna s-a pregătit pentru încoronare.

Citește și