• Renumitul autor japonez Haruki Murakami a lansat o nouă carte.
  • Acesta este cel mai lung roman al lui, având peste o mie de pagini.
  • Autorul a scris noul roman cât a stat izolat în timpul pandemiei.

Renumitul autor japonez Haruki Murakami a lansat o nouă carte după 6 ani de pauză. Cartea se numește „Orașul și zidurile sale incerte” și a fost lansată în Japonia pe 13 aprilie. Cititori de pe tot globul așteaptă acum traducerile romanului.

Este primul roman al lui Murakami după șase ani de la lansarea operei literare „Killing Commendatore” și este, de asemenea, cel mai lung roman al lui, depășind o mie de pagini.

„Vreau să o citesc imediat ce ajung acasă. Deși mi-ar plăcea să savurez fiecare propoziție, probabil că o voi devora dintr-o singură lectură”, a declarat Shunsuke Mitsumoto, un fan în vârstă de 39 de ani, care a fost printre primii care au așteptat la coadă pentru a cumpăra exemplarul după deschiderea vânzărilor la miezul nopții.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Autorul în vârstă de 74 de ani a scris acest nou roman cât timp a stat izolat în timpul pandemiei. Murakami și-a făcut un nume la nivel internațional prin gama sa largă de cărți de succes, dintre care se remarcă romanul său „Norwegian Wood” din 1987 și lucrări precum „The Wind-Up Bird Chronicle” sau „Kafka on the Shore”.

Subiectul tratat în roman se învârte în jurul unei dileme sociale: „Întrebarea este dacă zidul care te separă de altă lume este cu adevărat solid”, a spus autorul pentru Japan Times

Citește și:

Coreea de Nord a testat o altă dronă de atac nuclear subacvatic care poate provoca un „tsunami radioactiv”

Kim Jong Un a cerut armatei sale să își consolideze disuasiunea de război printr-o strategie „mai practică și mai ofensivă”

Sirenele au răsunat în Japonia pentru evacuarea locuitorilor. Lansarea unei rachete nord-coreene stârnește panică.