• Seria de 8 episoade a filmului Avatar: The Last Airbender ajunge pe Netflix pe 22 februarie.
  • The Last Airbender este o adaptare live-action a serialului de televiziune animat cu același nume (2005–2008).
  • Tinerii actori vorbesc despre cât de mult s-au distrat în timpul filmărilor.

„Avatar: The Last Airbender” revine pe marile ecrane cu o serie de 8 episoade. Va reuși Aang să mențină armonia între cele patru națiuni ale lumii? Trailer-ul dezvăluie multe informații despre ceea ce urmează:
„Nația focului a distrus totul în calea lui. Dacă lumea poate avea vreo șansă avem nevoie de Aang. Așa se vede salvatorul lumii”.

Actorii din spatele personajelor principale au abilități speciale. Sokka este jucat de Ian Ousley, de 19 din Texas cu rădăcini Cherokee. Backgroud-ul fizic al lui Ian este mult mai bine documentat, pentru că atunci când nu joacă, exersează mișcări noi. A doua voce de care am auzit în seria ALTA este Katara. Acesta este portretizeată de Kiawientii, o actriță ambițioasă de 15 ani din Akwesasne o nație Mohawk localizată între Canada și Statele Unite. Și banda nu este completă fără Aang, așa că este timpul să îți arătăm caracterul principal. Tânărul erou care joacă caracterul principal din seria Netflix este Gordon Cormier. Prin acest actor filipino canadian de 12 ani curge energia Air Bender. Gordon Cormier, care îl joacă pe Aang este o revelație. Gordon își petrece timpul liber cu skate-ul și a simțit deja câteva mici roluri sub centura sa.

„Să facem unele scene a fost foarte amuzant. Au fost o grămadă de cascadorii nebune pe care a trebuit să le facem”, spun tinerii actori.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și