• Actriţa a dezvăluit faptul că mănâncă zăpadă, amestecată cu cafea rece, ciocolată şi sirop de caramel sărat.
  • Amestecul numit „Chococinno” este consumat iarna de Reese Witherspoon.
  • „Vreau să spun ceva. A fost delicios. A fost atât de bun”, a transmis actriţa, potrivit Sky News.

Actriţa Reese Witherspoon a stârnit controverse după ce a filmat un videoclip în care anunţă că îi place să mănânce zăpadă.

Actriţa a dezvăluit faptul că mănâncă zăpadă, amestecată cu cafea rece, ciocolată şi sirop de caramel sărat. Amestecul numit „Chococinno” este consumat iarna de Reese Witherspoon. „Vreau să spun ceva. A fost delicios. A fost atât de bun”, a transmis actriţa, potrivit Sky News.

„Nu, nu nu… zăpada nu este făcută pentru a mânca. Poţi să te îmbolnăveşti grav”, a comentat un american. „Profesorii noştri topeau întotdeauna zăpada pentru a arăta cât de murdară era. Ai grijă”, a spus un fan al actriţei.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Nu am crescut bând apă filtrată. Am băut din apa de la robinet. Am băut de fapt cu gura la robinet şi uneori, vara, când era cald, am băut direct din furtun”, s-a apărat actriţa.

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️ ♬ Let's go – Official Sound Studio

„Trăieşti o singură dată”, au spus alţi comentatori ai filmării publicate de Reese Witherspoon.

În 2017, un studiu realizat în România a stabilit că este sigur să mănânci zăpadă curată care are o jumătate de zi. Riscul este mai mic în perioadele foarte reci. După două zile, zăpada nu ar mai trebui mâncată. În plus, unele cercetări au arătat că zăpada absoarbe compuşii toxici emişi de motoarele maşinilor.

Citește și