• Bucătarul a dezvăluit că regula provine din importanța de a învăța conversația politicoasă”.
  • Potrivit lui McGrady, cei trei copii ai prințului și prințesei de Wales nu au voie să stea cu adulții până când nu au învățat arta conversației politicoase”.
  • El a mai precizat că nu există niciodată excepții, inclusiv pentru sărbătorile mai mari precum Crăciunul.

Prințul Louis, prințesa Charlotte și prințul George nu ar avea voie să mănânce alături de părinții lor, Kate Middleton și prințul William, în timpul sărbătorilor și al dineurilor oficiale, scrie The Independent.

Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat atât pentru regretata Regină Elisabeta a II-a, cât și pentru Prințesa Diana, a declarat pentru Harper’s Bazaar că cei trei copii nu pot mânca alături de părinții lor la cinele oficiale sau în timpul sărbătorilor.

Bucătarul a dezvăluit că regula provine din importanța de a învăța conversația politicoasă”.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Potrivit lui McGrady, cei trei copii ai prințului și prințesei de Wales nu au voie să stea cu adulții până când nu au învățat arta conversației politicoase”. El a mai precizat că nu există niciodată excepții, inclusiv pentru sărbătorile mai mari precum Crăciunul.

Mai degrabă, McGrady a spus că cei trei copii mâncau cu dădacele lor în grădiniță. Copiii au mâncat întotdeauna în camera copiilor până când au fost suficient de mari pentru a se comporta corect la masa de prânz”, a spus el.

Bona avea întotdeauna controlul meniului și se asigura că ei mâncau mese echilibrate care includeau nu doar multe legume sănătoase, ci le prezentau și noi mâncăruri pentru adulți”, a adăugat el. Deși, să-i facă pe Prințul William și pe Prințul Harry să mănânce legume nu a fost o sarcină ușoară, a spus bucătarul. El a spus că cei doi au fost mituiți pentru a mânca legume în timpul meselor regale, iar dacă acest lucru nu funcționa, el disimula legumele în mesele tinerilor membri ai familiei regale, ascunzându-le în alimentele lor preferate.

Citește și