• În imagine, toți membrii frumoasei Familii Regale sunt asortați.
  • Kate Middleton și Prințesa Charlotte poartă ambele blugi.
  • Prințul William, Prințul George și Prințul Louis sunt îmbrăcați în pantaloni de culoare închisă.

Prințul William și Prințesa Kate Middleton, ambii în vârstă de 41 de ani, au lansat felicitarea anuală de Crăciun. În noua fotografie realizată de fotograful Josh Shinner, cuplul a pozat alături de cei trei copii ai lor – Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani.

Anul acesta, fotografia clasică în stil portret alb-negru este o schimbare pentru William și Kate. De obicei, ei împărtășesc fotografii viu colorate, realizate în aer liber, însă fotografia din acest an pare să fi fost realizată într-un studio. Se știe că familia de Wales și-a mutat reședința principală de la Londra la Windsor anul trecut.

În imagine, toți membrii frumoasei familii sunt asortați. Kate Middleton și Prințesa Charlotte poartă ambele blugi, în timp ce Prințul William, Prințul George și Prințul Louis sunt îmbrăcați în pantaloni de culoare închisă, mezinul familiei având chiar pantaloni scurți. În picioare, Charlotte și fratele ei mai mic, Louis, au în picioare adidași din pânză. Surprinzător e că în centrul fotografiei e Prințesa Charlotte, care e foarte înaltă și are și părul foarte lung.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Regele și regina Camilla au ales o fotografie în care poartă robele și coroanele în sala tronului de la Palatul Buckingham pe 6 mai.

Citește și