• Grădina Botanică a Universității din capitală prezintă cel mai lung tunel luminat din Europa.
  • Cel mai lung tunel luminat din Europa va fi amenajat în cadrul expoziției.
  • Tunelul va avea 200 de metri lungime și 320.000 de leduri.

Grădina Botanică a Universității din București te invită să vizitezi instalația „Alice în Țara Minunilor”. Pentru copii este un prilej de a-și întâlni personajele de basm preferate,
iar pentru adulți este o întoarcere nostalgică în trecut.

Cel mai lung tunel luminat din Europa va fi amenajat în cadrul expoziției. Va avea 200 de metri lungime și 320.000 de leduri. Expoziția va fi deschisă astăzi și ține 4 luni.

„Timp de 4 luni, Grădina Botanică a Universității din București se transformă în Grădina Luminilor, prin expoziția „Multimedia Garden Of Lights”. Am fost extrem de încântați să ne implicăm în acest proiect prin care Gărdina Botanică prinde viață, iată, și în sezonul rece, într-o întâlnire uimitoare între poveste, tehnologie și creativitate”, a explicat Irina Segărceanu, PR Specialist la Republika Agency, pentru Aleph News.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Vizitatorii vor putea vedea scene tematice, instalații artistice și puncte foto, copaci luminați, spectacole de lumini și multimedia unice și se vor întâlni cu personaje din lumea magică, „Țara Minunilor”, Alice, iepurele, pisica, dar și castelul Reginei de Cupă”, a adăugat Irina Segărceanu.

Citește și