• Cinematografele americane au înregistrat scăderi de până la 18% de la începutul anului.
  • „Shogun” are o cotă de 100% din partea citirorilor și 95% din partea publicului.
  • A doua producție, este „Dune 2″, care a reușit să strângă până acum 32 mil. dolari.

După greva SAG-AFTRA, în care actorii, regizorii, scenariștii, și mulți alți artiști au pus industria cinematografică pe hold, vedem că Hollywood-ul nu reușește să aibă procente favorabile. Cinematografele americane au înregistrat scăderi de până la 18% de la începutul anului.

Avem producția Disney+ „Shogun”. Noua dramă epică are un rating de 100% pe Rotten Tomatoes – și îl merită – spun pasionații de cinema. Cum sună 15 milioane de oameni? Nu, nu atâția au văzut seria, ci atâția au citit cartea. Deci așteptam o adaptare prestigioasă. În acest moment „Shogun” are o cotă de 100% din partea criticilor și 95% din partea publicului. Cu un roman de peste 1.000 de pagini de comprimat în 10 episoade.

Al doilea supererou este „Dune: Part Two„. Cifrele spun că, pe 1 martie, filmul a avut o deschidere de 32 de milioane de dolari și un buget de 190 de milioane de dolari investiți. Deci, preconizăm un câștig în Box Office-ul de weekend de circa 75 de milioane de dolari, dacă nu chiar mai mult. Asta ar fi dublu față de prima parte, care a reușit 40 de milioane.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Chiar și cu Barbie, care are 1,4 miliarde de dolari încasări și tot valul Barbenheimer, studioul Warner Bros a fost împovărat de o serie de dezamăgiri.

Citește și