• Proiectul debutează o conferință de presă, eveniment care va avea loc vineri, la data de 12 mai, începând cu ora 12.00, la Clubul Academicienilor.
  • Proiectul Restitutio Cantemir este înscris în calendarul de Manifestări al Ministerului Culturii, care a acceptat și patronajul acestuia.
  • Prezentarea proiectului va fi susținută de reprezentanții celor doi organizatori.

În colaborare cu Institutul Cultural Român, Computerland România inaugurează proiectul Restitutio Cantemir, cu ocazia împlinirii a 350 de ani de la nașterea marelui om de cultură și principe al Moldovei, Dimitrie Cantemir, care a trăit între anii 1673-1723.

Proiectul debutează o conferință de presă, eveniment care va avea loc vineri, la data de 12 mai, începând cu ora 12.00, la Clubul Academicienilor din incinta Academiei Române, la parter, pe Calea Victoriei, 125.

Prezentarea proiectului va fi susținută de reprezentanții celor doi organizatori, Computerland România și Institutul Cultural Român, ai Producătorului Ansamblul cameral de muzică veche Anton Pann, alături de parteneri, care sunt Academia Română, Arhivele Naționale ale României, Muzeul Literaturii Române, Societatea Română de Televiziune și Radio România.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

Proiectul „Restitutio Cantemir” este înscris în calendarul de Manifestări al Ministerului Culturii, care a acceptat și patronajul acestuia.

Citește și