• Bluza roz din crep, purtată de către prinţesă în portretul său din 1981, prezintă un guler tip volănaş şi pliuri largi în partea din faţă.
  • În 2019, bluza a fost expusă la Palatul Kensington ca parte a expoziţiei Diana: Her Fashion Story”.
  • Bluza a fost prezentată într-o fotografie publicată în revista Vogue.

O bluză roz purtată de Prinţesa Diana în portretul său de logodnă din 1981 va fi scosă la licitaţie de Julien’s Auctions, estimându-se că ar putea atinge un preţ între 80.000 şi 100.000 de dolari. În cadrul aceleiaşi licitaţii, va fi disponibilă şi o rochie de seară purtată de Diana în 1985, evaluată între 100 000 şi 200 000 de dolari, extinzând gama de obiecte valoroase asociate cu stilul şi personalitatea regretatei Prinţese de Wales, scrie Sky News.

Casa de licitaţii Julien’s Auctions a inclus piesa vestimentară a Dianei într-o licitaţie, evaluându-i valoarea între 80 000 şi 100 000 de dolari.

În 2019, bluza a fost expusă la Palatul Kensington ca parte a expoziţiei Diana: Her Fashion Story”.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

Creată de designerii David şi Elizabeth Emanuel – cei care au proiectat ulterior rochia de mireasă a Dianei pentru căsătoria cu Regele Charles, pe atunci Prinţul de Wales – şi fotografiată de Lord Snowdon, bluza a fost prezentată într-o fotografie publicată în revista Vogue, coincizând cu anunţul oficial al logodnei lui Charles şi Diana acum 42 de ani.

Licitaţia Julien’s Auctions and TCM Present: Hollywood Legends” va avea loc în Beverly Hills, California, şi online în perioada 14-17 decembrie. De asemenea, la aceeaşi licitaţie va fi disponibilă şi o rochie de seară purtată de Diana în Florenţa, Italia, în aprilie 1985. Aceasta a fost creată de designerul de modă născut în Maroc, Jacques Azagury. Valoarea acesteia este estimată între 100.000 şi 200.000 de dolari.

Citește și