• Kate Middleton și Prințul William i-au adus pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte la slujba de Paște de la Windsor pentru prima dată anul trecut.
  • Acest Paște marchează primul fără regina Elisabeta.
  • Nu se știe cei trei copii ai cuplului li se vor alătura în acest an.

Prințul William și Kate Middleton vor fi în oraș în dimineața de Paște, scrie People. Prințul și Prințesa de Wales vor participa la slujba tradițională a familiei regale din Duminica Paștelui la capela St. George din Windsor în acest weekend, a confirmat Palatul Kensington. Acest Paște va fi primul fără regina Elisabeta și prima dată când cuplul va participa la slujbă în calitate de Prinț și Prințesă de Wales.

Anul trecut, prințul William, în vârstă de 40 de ani, și prințesa Kate, de 41 de ani, au participat la slujba religioasă de Paște cu prințul George, și prințesa Charlotte, un eveniment de debut pentru cei doi copii mai mari ai lor. Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, nu a venit cu prințul William și Kate – dar a făcut prima sa plimbare la biserică la Sandringham în ziua de Crăciun.

Încă nu s-a confirmat dacă cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate li se vor alătura în acest an. Acest Paște marchează primul fără regina Elisabeta, care a murit în septembrie la vârsta de 96 de ani, iar funeraliile ei au fost probabil ultima dată când familia a fost împreună la Capela St. George.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Citește și: