• Noah Matthews Matofsky, actorul din Peter Pan, a intrat în istorie, fiind primul actor cu sindromul Down care a obținut un rol important într-un film Disney.
  • Noah s-a implicat total în proiect și s-a bucurat în mod deosebit de filmarea scenelor de acțiune.
  • Acesta a spus că speră să meargă la o facultate de teatru și că ar vrea să fie un model pentru alte persoane cu sindrom Down care doresc să joace.

Noah Matthews Matofsky, actorul din Peter Pan, a intrat în istorie, fiind primul actor cu sindromul Down care a obținut un rol important într-un film Disney. Adolescentul britanic, în vârstă de 15 ani, joacă rolul lui Slightly, liderul Grupului Lost Boys, în noua adaptare a filmului Peter Pan pentru Disney+, scrie Daily Mail.

Vorbind pentru The Sun, Noah a spus: „Una dintre zilele mele preferate a fost atunci când Jude a închiriat o dubă de înghețată și a adus-o pe platou, apoi ne-a servit el însuși înghețată“.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE

Noah a spus că speră să meargă la o facultate de teatru și că ar vrea să fie un model pentru alte persoane cu sindrom Down care doresc să joace.

Actorul s-a implicat total în proiect și s-a bucurat în mod deosebit de filmarea scenelor de acțiune, cum ar fi cea în care nava piraților este răsturnată.

El a adăugat că această afecțiune nu ar trebui să oprească pe nimeni, spunând că oamenii ar trebui „să viseze mereu la lucruri mari“.


Acesta a spus: „A fost o experiență extraordinară, am avut propria mea rulotă și mi-am făcut o mulțime de prieteni extraordinari. Cu toții am învățat să ne apărăm cu sabia, ceea ce mi-a plăcut la nebunie. „Am avut multe replici de învățat foarte repede, dar a fost interesant și mi-a plăcut foarte mult.“

Filmul este o adaptare live-action a îndrăgitului clasic animat Peter Pan din 1953, care a fost reinterpretat de multe ori de-a lungul deceniilor.

Citește și: