• Noah Matthews Matofsky, actorul din Peter Pan, a intrat în istorie, fiind primul actor cu sindromul Down care a obținut un rol important într-un film Disney.
  • Noah s-a implicat total în proiect și s-a bucurat în mod deosebit de filmarea scenelor de acțiune.
  • Acesta a spus că speră să meargă la o facultate de teatru și că ar vrea să fie un model pentru alte persoane cu sindrom Down care doresc să joace.

Noah Matthews Matofsky, actorul din Peter Pan, a intrat în istorie, fiind primul actor cu sindromul Down care a obținut un rol important într-un film Disney. Adolescentul britanic, în vârstă de 15 ani, joacă rolul lui Slightly, liderul Grupului Lost Boys, în noua adaptare a filmului Peter Pan pentru Disney+, scrie Daily Mail.

Vorbind pentru The Sun, Noah a spus: „Una dintre zilele mele preferate a fost atunci când Jude a închiriat o dubă de înghețată și a adus-o pe platou, apoi ne-a servit el însuși înghețată“.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Noah a spus că speră să meargă la o facultate de teatru și că ar vrea să fie un model pentru alte persoane cu sindrom Down care doresc să joace.

Actorul s-a implicat total în proiect și s-a bucurat în mod deosebit de filmarea scenelor de acțiune, cum ar fi cea în care nava piraților este răsturnată.

El a adăugat că această afecțiune nu ar trebui să oprească pe nimeni, spunând că oamenii ar trebui „să viseze mereu la lucruri mari“.


Acesta a spus: „A fost o experiență extraordinară, am avut propria mea rulotă și mi-am făcut o mulțime de prieteni extraordinari. Cu toții am învățat să ne apărăm cu sabia, ceea ce mi-a plăcut la nebunie. „Am avut multe replici de învățat foarte repede, dar a fost interesant și mi-a plăcut foarte mult.“

Filmul este o adaptare live-action a îndrăgitului clasic animat Peter Pan din 1953, care a fost reinterpretat de multe ori de-a lungul deceniilor.

Citește și: