• Michael Jordan s-a implicat în mod direct în producția peliculei, având o condiție specială pe care a impus-o.
  • Affleck a regizat filmul după un scenariu scris de Alex Convery.
  • AIR va fi distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment de la data de 5 aprilie 2023.

AIR dezvăluie parteneriatul legendar dintre începătorul Michael Jordan și divizia de baschet a companiei Nike, cu rol principal jucat de Ben Affleck. Colaborarea a revoluționat lumea sportului și a culturii contemporane cu brandul Air Jordan.

Povestea aduce în prim plan pariul care definește cariera unei echipe neconvenționale. Echipa decide să pună totul în joc, viziunea unei mame conștiente de valoarea imensului talent al fiului ei, dar și pe cel care avea să devină, ulterior, cel mai mare fenomen al baschetului din toate timpurile. Ben Affleck, Phil Knight și Dan Bucatinsky se numără printre actorii care joacă în noua peliculă.

Michael Jordan s-a implicat în mod direct în producția peliculei, având o condiție specială pe care a impus-o. A vrut ca rolul mamei sale să fie interpretat de Viola Davis, spunând sarcastic: „Cea mai bună actriță din lume!? Nicio problemă”.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Unele dintre cele mai importante nume ale cinematografiei au roluri mari în noua peliculă. Affleck joacă în rolul co-fondatorului Nike, Phil Knight, Jason Bateman îl joacă pe Rob Strasser, Chris Messina îl joacă pe David Falk, iar Matthew Maher îl interpretează pe Peter Moore. Distribuția impresionantă îi include și pe Dan Bucatinsky și Gustaf Skarsgård. Producătorii executivi ai filmului sunt Dana Goldberg, Don Granger, Kevin Halloran, Michael Joe, Drew Vinton, John Graham, Peter E. Strauss şi Jordan Moldo.

Ben Affleck a regizat filmul după un scenariu scris de Alex Convery. AIR este produs de Peter Guber, Jason Michael Berman, David Ellison, Jeff Robinov, Madison Ainley, Damon și Affleck. AIR va fi distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment, începând cu data de 5 aprilie 2023.

Citește și: