• „Voiam să ne ajutăm unul pe altul și să fim acolo unul pentru celălalt”, a spus Affleck.
  • Cei doi prieteni care au devenit apropiați în liceu și-au susținut reciproc carierele în actorie.
  • „A fost neobișnuit, dar aveam nevoie de bani pentru audiții”, a spus Damon.

Parteneriatul creativ dintre Ben Affleck și Matt Damon s-a extins până la conturile lor bancare, au explicat recent vedetele. Cei doi actori din Boston au câștigat un Oscar în 1998 pentru Good Will Hunting, pe care amândoi l-au co-scris și în care au jucat, scrie Independent.

Cu toate acestea, cu mult înainte să obțină succesul general, cei doi prieteni care au devenit apropiați în liceu și-au susținut reciproc carierele în actorie. În timpul unei apariții la Podcastul Bill Simmons, cei doi au dezvăluit că au partajat un cont bancar comun de la sfârșitul anilor 1980 pentru a-și finanța audițiile.

„A fost neobișnuit, dar aveam nevoie de bani pentru audiții”, a spus Damon, adăugând că a fost „un lucru ciudat în retrospectivă”. „Voiam să ne ajutăm unul pe celălalt și să fim acolo unul pentru celălalt”, a spus Affleck. „Era de genul: „Nu vei fi singur. nu voi fi singur. Hai să mergem acolo și să facem asta împreună.”

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Cei doi au explicat că, după ce oricare dintre ei își rezerva un loc de muncă, salariul lor va fi depus în cont. „Atâta timp cât unul dintre noi avea bani, știam că curentul nu va fi oprit. După ce am făcut Geronimo din 1992, probabil că aveam 35 de mii în bancă. Am spus: Suntem buni de un an.”

Regulile pentru cont, au spus ei, au fost următoarele: „Ați avut voie să mergeți la [audiții în] New York cu banii. Aveai voie să scoți 10 dolari și să primești sferturi și să mergi la [arcade] și să te joci jocuri video… În cele din urmă, ni s-a permis să încercăm să cumpărăm bere, care nu a funcționat niciodată.”

Affleck și Damon au fondat recent împreună o companie de producție – Artists Equity. Cei doi se pregătesc înaintea noului lor film, Air, pe care Affleck îl regizează și joacă, iar Damon doar joacă. Filmul se bazează pe povestea din viața reală a directorului de marketing Sonny Vaccaro (Damon) care lucrează cu Nike pentru a-l urmări pe tânărul Michael Jordan pentru a-și crea propria linie de adidași.

Citește și: