• Oprirea la restaurant a avut loc în prima zi a călătoriei Prințului William în Polonia.
  • Echipa regală a călătorit în țară pentru a mulțumi oamenilor pentru „umanitatea și ospitalitatea” lor .
  • Prințul William a fost un client ocazional la un restaurant LGBTQ-friendly.

Prințul William a fost un client ocazional la un restaurant LGBTQ-friendly în timpul vizitei sale în Polonia, susține People.

Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, a fost văzut miercuri seară la Butero Bistro din Varșovia. Restaurantul se autoproclamă „spațiul tău queer cu mâncare confortabilă”, iar Daily Mail raportează că prințul a comandat „kanapka w chalce” – un sandviș de nouă dolari umplut cu carne de porc, servit cu cartofi prăjiți și maioneză cu usturoi.

Echipa regală a făcut rezervarea pentru cină în apropierea locului unde lucrau, iar Prințul William a cerut să se alăture, ceea ce a rezultat într-o „noapte grozavă” în timpul turului său de două zile în Polonia.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Într-un clip distribuit pe Instagram, un membru al echipei Butero Bistro a fost văzut înregistrând un video cu Prințul William pe un scaun de lemn la o masă lungă.

„Și noi suntem surprinși, dar unde altcineva s-ar simți drăguț și în siguranță decât în spațiul nostru ciudat și iubitor? 🌈”, scria în descriere. „Am făcut ceea ce facem cel mai bine – ne-am hrănit, iar restul este istorie.”

Căsătoriile între persoane de același sex și uniunile civile nu sunt recunoscute în Polonia, despre care ILGA-Europe spune că este cea mai proastă țară din Uniunea Europeană pentru comunitatea LGBTQ. Prințul William a susținut anterior comunitatea queer denunțând agresiunea homofobă pe coperta revistei Attitude și vizitând organizații dedicate atenuării lipsei de adăpost pentru tinerii LGBTQ.

Oprirea la restaurant a avut loc în prima zi a călătoriei Prințului William în Polonia. Echipa regală a călătorit în țară pentru a mulțumi oamenilor pentru „umanitatea și ospitalitatea” lor în timpul războiului din Ucraina.

Citește și: