• Regina Camilla și Regele Charles s-au întors în Marea Britanie după o vizită de stat de trei zile în Germania.
  • „Odinioară aveam cai pe care i-am călărit, dar din păcate nu mai călăresc”, a spus ea la Hamburg.
  • Regina Camilla va fi listată drept coproprietară a cailor de curse ai Reginei Elisabeta alături de Regele Charles.

Regina Consoartă, în vârstă de 75 de ani, a făcut dezvăluirea la o școală elementară din Germania săptămâna. Camilla vorbea cu tinerii studenți despre hobby-urile ei când le-a explicat de ce nu mai călărește, scrie People.

„Odinioară aveam cai pe care i-am călărit, dar din păcate nu mai călăresc”, a spus ea în timpul opririi din Hamburg. „Cred că sunt prea bătrână, dar am cai de curse. Aseară am văzut pe ecranul meu cum se naște unul dintre mânji, ceea ce a fost foarte interesant.”

La fel ca mulți membri ai familiei regale, Regina Consoartă Camilla are o pasiune pentru cai și diverse discipline ecvestre. Soacra ei, Regina Elisabeta, a călărit și a rămas pasionată de lumea curselor de cai până la moartea ei, în septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

În februarie, Racing Post a raportat că Regina Consoartă Camilla va fi listată drept coproprietară a cailor de curse ai Reginei Elisabeta alături de Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, care i-a moștenit după moartea mamei sale. Luna trecută, ea a prezentat trofeul câștigător la Festivalul de la Cheltenham și a susținut anterior organizații ecvine, inclusiv Ebony Horse Club, British Equestrian Federation și Brooke Hospital for Animals, a raportat Mail.

Camilla și Regele Charles s-au întors în Marea Britanie după o vizită de stat de trei zile în Germania, care a avut loc de miercurea trecută până vineri, cu escale la Berlin și Hamburg. Călătoria i-a văzut pe cuplul regal petrecând timp cu președintele Frank-Walter Steinmeier și cu Elke Budenbender, participând la un banchet de stat strălucitor la Schloss Bellevue, să-și aducă omagiu la două memoriale din cel de-al Doilea Război Mondial și să se întâlnească cu o mulțime de grupuri locale.

Citește și: