• Peste 3000 de oameni s-au strâns la Iași pentru a cânta „O, ce veste minunată”.
  • S-au finalizat lucrările de la Clinica Veronica.
  • Oamenii care își doresc să ajute în continuare, o pot face prin donații.

„O, ce veste minunată” a răsunat din inimile a peste 3000 de colindători, în Iași. Astfel, România stabilește un nou record mondial la colindat.

„<<O, ce veste minunată!>> a răsunat în această seară din inimile a 3724 de colindători numărați pe nuci și ecusoane. A încă câteva sute doar pe îmbrățișări, a sute de mii în online și a milioane de îngeri. Este cu adevărat un record galactic de toată admirația. Un record de mărturisire a faptului că sărbătoarea Crăciunului înseamnă că Hristos s-a născut”, a declarat preotul Dan Damaschin.
Proiectul condus de către preotul Dan Damaschin a avut ca scop finalizarea lucrărilor de la Clinica Veronica, prima clinică de caritate dedicată mamelor și copiilor care se construiește la Iași. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul voluntarilor și al miilor de oameni care au ales să facă donații.
„Toată recunoștința mea se revarsă catre Echipa Vieții de la Glasul Vietii Romania, către bursierii CEDC, către prietenii de la Palas Iasi, Jandarmeria Iași, ISU SMURD, Iasi, IPJ Iași, Poliția locală Iași, Primăria Municipiului Iași, dar mai ales către iubitorii de fapte bune din media ieșeană și națională. ProTV, Iasi TV Life, Tele M, TVR Iasi, BZI.ro Group, Radio România, RADIO IASI, ITSY BITSY, Radio TRINITAS, AGERPRES, Agenția de știri Basilica Doxologia, Ziarul Lumina”, a mai adăugat preotul.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS

Citește și