• La o zi după ce Netflix a anunțat revenirea serialului „Black Mirror”, a fost lansat un trailer pentru următoarele episoade, alături de o listă completă a membrilor distribuției.
  • Black Mirror revine pe Netflix cu o nouă serie în câteva luni, în iunie 2023.
  • În cel de-al șaselea sezon al serialului antologic distopic al lui Charlie Brooker și Annabel Jones vor apărea Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes.

La o zi după ce Netflix a anunțat revenirea serialului „Black Mirror”, a fost lansat un trailer pentru următoarele episoade, alături de o listă completă a membrilor distribuției. Noile episoade includ schimbări pe care Charlie Brooker a spus anterior că serialul „nu le-ar face niciodată”, scrie The Independent.

Black Mirror revine pe Netflix cu o nouă serie în câteva luni, în iunie 2023.

În cel de-al șaselea sezon al serialului antologic distopic al lui Charlie Brooker și Annabel Jones vor apărea Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel și John Hannah. Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin și Zazie Beetz vor juca de asemenea.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Vorbind despre noua serie, Brooker a spus că noul sezon va avea o formă diferită față de ceea ce a fost până acum. El a declarat pentru site-ul Netflix Tudum: „Întotdeauna am simțit că Black Mirror ar trebui să prezinte povești care să fie complet distincte una de alta și să continue să surprindă oamenii (și pe mine însumi), altfel ce rost are? Ar trebui să fie un serial care nu poate fi definit cu ușurință și care se poate reinventa în permanență.”

„Așa că, pe de-o parte ca o provocare și pe de altă parte pentru a păstra lucrurile fresh atât pentru mine, cât și pentru telespectatori, am început acest sezon prin a răsturna în mod deliberat unele dintre presupunerile mele de bază cu privire la ceea ce mă așteptam.”

„În consecință, de data aceasta, pe lângă unele dintre cele mai cunoscute tropi Black Mirror, avem și câteva elemente noi, inclusiv unele pe care am jurat anterior că serialul nu le va face niciodată, pentru a extinde limitele a ceea ce înseamnă un episod Black Mirror.”
Serialul și-a început viața pe Channel 4 în 2011 și s-a mutat pe Netflix după două sezoane și un episod special de Crăciun. Sezonul șase va fi primul din 2019.

Citește și