• Producătorul de semiconductori Qualcomm Inc și compania TIM au făcut echipă pentru a oferi o experiență revoluționară la un concert tribut Pink Floyd în Amfiteatrul din Pompei.
  • Tehnologia 5G mmWave va fi utilizată pentru a oferi spectatorilor o experiență uimitoare pe telefoanele lor mobile.
  • Această tehnologie va permite spectatorilor să interacționeze cu elemente de realitate augmentată și realitate virtuală, în timp ce urmăresc concertul live.

Ce este mai bun decât un concert tribut Pink Floyd în istoricul Amfiteatru din Pompei? Un concert imersiv tribut Pink Floyd în amfiteatrul istoric din Pompei.

Producătorul de semiconductori Qualcomm Inc și compania TIM au încheiat un parteneriat pentru a oferi o experiență imersivă revoluționară în Pompei. Cu ajutorul tehnologiei 5G mmWave, spectatorii de la concert își vor putea folosi telefoanele mobile pentru a accesa o experiență AR uimitoare pe ecranele lor. Atunci când își vor îndrepta camerele foto în jurul sălii, pe ecranele lor vor apărea imagini suprapuse ale unor elemente arhitecturale de importanță istorică ale Amfiteatrului din Pompei.

„Se va combina experiența fizică a concertului cu elemente digitale, creând posibilitatea de a interacționa cu elemente de realitate augmentată și realitate virtuală” , spune Fabio Iaione, Directorul Senior de Dezvoltare a Afacerilor la Qualcomm Europe.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Toate acestea sunt posibile datorită tehnologiei 5G, care oferă noi oportunități clienților.

Vom prezenta un concert live și vom crea o realitate unică, imersivă, în care realitatea se alătură virtualului într-o experiență care nu trebuie ratată” , spune Claudio Pellegrini, director de vânzări și marketing pentru sectorul public la TIM.

Citește și

Un apropiat al familiei regale susține că regina Camilla s-a simțit rănită că a fost numită ticăloasă de prințul Harry

Îți e ascultat telefonul? Un expert în tehnologie explică dacă unele reclame online sunt întâmplătoare sau nu

FOTO. Meghan Markle se află pe lista programului de încoronare a regelui Charles al III-lea. Reacțiile controversate ale fanilor