• Ducesa de Sussex nu va participa la evenimentul din 6 mai.
  • Ea apare în programul oficial pentru încoronare, spre surprinderea fanilor regali.
  • Aceasta va rămâne acasă pentru a avea grijă de copii.

După multe speculații, planurile prințului Harry și ale lui Meghan Markle pentru încoronare au fost în sfârșit dezvăluite săptămâna trecută. Palatul Buckingham a confirmat că ducele de Sussex va face singur călătoria peste Atlantic. Soția și copiii săi vor rămâne la casa lor din Montecito, scrie Hello.

Decizia a provocat o discuție mai amplă despre Meghan și Harry și rolul lor în familia regală pe viitor. Observatorii regali au speculat că absența lui Meghan de la încoronare face puțin probabilă participarea ei la orice viitoare adunări regale.

„Dacă Meghan a decis să nu călătorească pentru încoronare, pare puțin probabil ca ea să călătorească pentru a participa la evenimente regale mai mici sau mai puțin semnificative în viitor”, a sugerat unul dintre ei.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

O revistă, care a fost pusă spre vânzare luni, prezintă o fotografie de familie realizată în 2018 pentru a marca cea de-a 70-a aniversare a regelui.

Imaginea îi arată pe Charles și Camilla stând unul lângă altul, cu prințul George în poala bunicului său și prințesa Charlotte îmbrățișând-o pe regina Camilla. În spatele regelui se află un prinț și o prințesă de Wales, care îl ține în brațe pe Prințul Louis. Alături de William se află fratele său Harry, cu Meghan lângă el.

Decizia de a include fotografia i-a împărțit pe fanii regali.

Mulți s-au întrebat de ce Meghan și Harry au fost prezentați, având în vedere decizia lor de a se retrage ca membri ai familiei regale și de a se muta la Montecito. Serialul Netflix al cuplului și memoriile de tip „tell-all” ale lui Harry au contribuit, de asemenea, la dezbatere, deoarece adepții au remarcat tensiunea care există acum în cadrul familiei ca urmare a acestui fapt.

Alții au ținut să îl laude pe rege pentru că i-a inclus pe ambii fii în program, menționând că este un tată mândru care i-a invitat într-adevăr atât pe Harry, cât și pe Meghan la încoronare.

Relațiile dintre Harry și Meghan și restul familiei sale sunt cu siguranță tensionate. La sfârșitul săptămânii, s-a dezvăluit că regina Camilla a fost lăsată „rănită” de comentariile critice pe care Harry le-a făcut despre ea în cartea sa de memorii, Spare.

Citește și