• Kylie Jenner a oferit fanilor un tur improvizat al casei sale din Beverly Hills pe TikTok, prezentând diverse încăperi și obiecte interesante.
  • Casa are aproximativ 900 de metri pătrați, 7 dormitoare și 10 băi.
  • Travis Scott și Kylie Jenner au cumpărat casa împreună, cu câteva luni înainte de nașterea fiicei lor, Stormi.

Kylie Jenner și-a surprins fanii pe TikTok oferindu-le un tur improvizat al casei sale și dezvăluind câteva detalii interesante. Într-un clip de un minut, în vârstă de 25 de ani, Kylie a arătat câteva încăperi și obiecte din reședința sa din Beverly Hills, relatează People.

Turul a început în „bar room-ul” lui Kylie, unde se aflau diverse băuturi colorate aliniate pe blaturi. De aici, a continuat în camera de zi, prezentând o canapea masivă, o măsuță de cafea și un televizor.

În timpul turului, Kylie a dezvăluit și un joc instalat pe o tejghea de lemn și s-a îndreptat apoi către un pian alb amplasat într-un colț al casei sale. În timp ce interpreta câteva note pe clape, a mărturisit că fiica ei, Stormi Webster, în vârstă de 5 ani, primește lecții de pian săptămânal și că și ea plănuiește să învețe să cânte la acest instrument în vara aceasta.

Recomandări

INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT

„O să învăț să cânt. Fiica mea cântă la pian, are lecții de pian în fiecare săptămână. Și eu o să învăț. Am decis că în această vară voi învăța să cânt la pian”.

Deși turul a fost scurt, a oferit fanilor o privire în stilul de viață al lui Kylie Jenner și al familiei sale, care include fiica Stormi și fiul Aire, în vârstă de 1 an, pe care îi are împreună cu fostul ei partener, Travis Scott, în vârstă de 32 de ani.

În aprilie, Travis Scott și Kylie Jenner încă se aflau în căutarea unui cumpărător pentru conacul lor din Beverly Hills. La acea vreme, cuplul a redus prețul proprietății la 19,9 milioane de dolari, conform înregistrărilor imobiliare.

Casa, care are o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați, șapte dormitoare și zece băi, a fost listată inițial în octombrie la prețul de 21,9 milioane de dolari. De atunci, prețul a fost redus pentru a atrage potențiali cumpărători. Tomer Fridman de la Compass este agentul care gestionează lista proprietății.

Travis Scott și Kylie Jenner au cumpărat această casă împreună, cu câteva luni înainte de nașterea fiicei lor, Stormi.

Citește și: