• Lana Del Rey a devenit un fenomen mondial prin stilul ei unic care este insipirat din ani 1960-1970.
  • Rob Grant, tatal artistei, a devenit un fenomen după ce a anunțat că își va scoate primul album la vârsta de 69 de ani.
  • După ce a observat ascensiunea fiicei sale, Rob Grant este gata să-și pună amprenta în industria muzicală prin lansarea albumului său de debut, Lost at Sea.

Lana Del Rey și-a anunțat fanii că a colaborat cu tatăl ei, Rob Grant, pentru debutul său muzical, scrie The News.

Inspirat de dragostea lui Rob Grant pentru ocean, albumul conține 14 piese compuse la pian, cu câteva colaborări cu fiica sa, Lana Del Rey. Rob spune: „Când cânt la pian, ajung adesea într-o stare aproape hipnotică.”

Legătura lui Rob cu muzica există încă din copilărie, când și-a descoperit talentul de a cânta la pian fără a avea o pregătire profesională. Cufundat în frumusețea golfului Narragansett Bay, a improvizat și a lăsat muzica să curgă intuitiv.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ce l-a inspirat pe Rob

Albumul de debut al lui Rob Grant, Lost at Sea, reflectă conexiunea sa profundă cu oceanul și abordarea sa asupra muzicii.

Pe măsură ce explorează acest nou capitol, admirația lui Rob pentru talentul și perseverența fiicei sale a crescut semnificativ.

Lana Del Rey este bucuroasă să își ajute tatăl în cariera sa muzicală, artista a trecut prin multe experiențe dificile până a ajuns în acest punct al carierei sale, iar acum tot ce are de oferit este iubire și compasiune.

Citește și: