• Vladimir Putin îi trimite în fiecare an artistului britanic Elton John un mesaj de ziua sa de naștere prin WhatsApp.
  • David Furnish, soțul lui Elton, a dezvăluit informația în presă.
  • Elton John i-a adresat o scrisoare publică în 2019 lui Putin, după ce acesta a spus că libera exprima a comunității LGBTQ+ este respectată în Rusia.

Președintele rus, Vladimir Putin, îi trimite în fiecare an un mesaj de „La mulți ani” artistului Elton John prin intermediul serviciului de mesagerie WhatsApp, potrivit soțului lui John, David Furnish.

„În fiecare an, pe 25 martie, primesc un mesaj pe WhatsApp de la ministrul rus al Sănătății care sună așa: Vreau doar să-i urez la mulți ani lui Elton, îi dorim toate cele bune și îi iubim foarte mult muzica.” , a declarat Furnish pentru MailOnline.

Ce a mai dezvăluit soțul lui Elton John

Furnish a dezvăluit, de asemenea, că Putin l-a sunat anterior pe John pentru a-și cere scuze pentru o farsă prin telefon pe care John a primit-o de la cineva care pretindea că este Putin.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Putin însuși a fost atât de afectat de acest lucru încât a vrut să îl sune personal pentru a spune «îmi pare rău că s-a întâmplat asta.»” , a adăugat Furnish.

,,Îmi amintesc când am primit apelul, toată casa a înghețat. Vladimir Putin era prin legătură la telefonul fix din casă, el avea o engleză perfectă” , a spus Furnish.

Putin a spus doar: „Îmi pare rău că cineva v-a sunat și a pretins că sunt eu, pentru că nu meritați să fiți păcălit sau tratat așa.”

Elton John i-a adresat o scrisoare deschisă lui Vladimir Putin,în 2019, acuzându-l de ipocrizie pentru afirmațiile sale, conform cărora cetățenii LGBTQ+ au dreptul la liberă exprimare.

Citește și: