• Sphere dispune de o cupolă animată și un ecran LED intern de înaltă rezoluție.
  • Sphere este conceput ca o sală de de divertisment uriașă, cu 17.600 de locuri.
  • Sistemul audio este format din 164.000 de difuzoare și poate izola sau limita anumite sunete.

MSG și Sphere Entertainment au început testarea completă a noului loc de divertisment, numit Sphere, situat lângă The Venetian Resort din Las Vegas, scrie Engadget.
Aceasta este o sală impresionantă de 17.600 de locuri, cu o cupolă animată uriașă și un ecran LED intern de înaltă rezoluție, concepută pentru concerte și cinematografie.
Sistemul audio unic, format din 164.000 de difuzoare, poate izola sau limita anumite
sunete pentru diferite părți ale audienței.

Similar cinematografelor 4D, MSG Sphere oferă și o experiență senzorială pentru unii spectatori. Aproximativ 10.000 de locuri sunt dotate cu haptică, răcoare, vânt cald și mirosuri. Astfel, în timp ce vizionează un film despre Arctica, spectatorii pot simți răcoarea în timpul proiecției.

Primul spectacol în această locație va avea loc pe 29 septembrie, când trupa U2 va începe o serie de 25 de concerte cu o producție personalizată. Biletele pentru aceste spectacole s-au vândut rapid, iar în cazul în care nu ați reușit să obțineți un loc, puteți să vă bazați pe videoclipurile care vor apărea pe rețelele de socializare pentru a vă face o idee despre această experiență inovatoare. Testele parțiale pe ecran au avut deja loc în această primăvară.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Citește și: