• Când vine vorba de mobilă, vânzările au scăzut și cu 90% în pandemie
  • Un atelier de mobilă de lux spune că vânzările sunt susținute de clienții fideli
  • Producţia de mobilă a scăzut cu 7% în 2019, potrivit ZF

Producția de mobilă de lux a pierdut teren în pandemie. Vânzările au scăzut și cu 90 la sută. Este și cazul unui atelier de mobilă și accesorii premium din Capitală. Un business care a prins viață acum 16 ani.
Și care a avut noroc de clienți fideli care au mai salvat din pierderi.


Cristina Nicolescu, office manager Atelier Anda Roman: „Aveam proiecte în derulare și am încercat să rezistăm. Vânzările nu au mers foarte bine în pandemie, dar sperăm să meargă bine de acum încolo.”


Aminata Moldovan, corespondent Aleph News: „Pandemia te ține mai mult în casă, așa că vrei să ai tot confortul. Dacă dorești să-ți redecorezi casa, află că există un atelier de mobilă unde, de când intri, te simți ca într-o poveste. Un univers care te separă de lumea de afară, cu liniște și energii pozitive, cu suprafețe catifelate și unde obiectele îți aduc o stare de bine.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dacă ai de gând să aduci o schimbare casei tale, să știi că ai de unde alege.

Cristina Nicolescu, office manager Atelier Anda Roman: „Sunt obiecte realizate de designeri renumiți a căror produse sunt prezentate în muzeele de design din întreaga lume. Lucrăm cu foarte multe branduri, dar și cu ateliere mici de designeri, de familie care lucrează de mână acele obiecte.”