• Amazon și alți retaileri au decis să amâne Black Friday în Franța
  • Decizia a fost luată la cererea micilor întreprinzători
  • Astfel, Black Friday va avea loc anul acesta în Franța pe 4 decembrie

În Franța, Black Friday se amână din cauza coronavirusului, dar la noi s-a ținut deja.

Sebastian Ujică, corespondent Aleph News: „Black Friday nu dispare nici în Franța. Nu prea avea cum. Anul trecut a generat venituri de 6 miliarde de euro. Doar a fost amânat cu o săptămână, urmând să aibă loc pe 4 decembrie. A fost o cerere disperată din partea micilor întreprinzători, iar Amazon sau magazinele din cadrul Galeriilor Lafayette au fost de acord.

Asta pentru că în Franța toate magazinele non-esențiale sunt închise încă de pe 30 octombrie iar micii întreprinzători doreau să aibă câteva zile înainte de Black Friday.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Carantina se va încheia în Franța pe 1 decembrie. Dincolo de Canalul Mânecii au existat mai multe plângeri din partea utilizatorilor. Aceștia au comandat noul PlayStation 5, pachetul a ajuns târziu și sigilat diferit față de modul normal. În cutie utilizatorii au găsit mâncare de pisici, pungi de orez sau chiar și o friteuză.

Purtătorul de cuvând de la Amazon UK a confirmat că au existat probleme și a spus că a fost demarată o investigație. Se pare că un transport a fost jefuit. Problema este că utilizatorilor nu le poate fi oferită o consolă nouă deoarece stocul e epuizat iar banii vor fi returnați abia după 10 zile.”