• Pe 11 noiembrie, BMW va lansa, într-un eveniment online, SUV-ul electric iNext
  • Autonomia mașinii este de peste 650 de kilometri și are încărcare rapidă
  • Prețurile, în funcție de dotări vor fi cuprinse între 78.000 și 111.000 de euro

Pandemia de coronavirus nu îi intimidează pe bavarezii de la BMW. Ei au anunțat lansarea mult așteptatului SUV electric iNext.

Evenimentul, desfășurat online, va avea loc pe 11 noiembrie. O să ai parte, pe 10 noiembrie și de un documentar în șase părți care te va pregăti pentru marea lansare.

Conceptul modelului iNext a fost prezentat acum doi ani și arăta ca în filmele de science fiction. „Avem aici viziunea BMW pentru iNext, care ar trebui să apară pe șosele în 2021, poate în forma asta, poate puțin diferit și au făcut această mașină concept ca să afle ce părere avem noi, ce părere ai tu despre ea”, Thomas Majchrzak, Autogefühl.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Mașina va avea o autonomie de 650 de kilometri, va dispune de sistem de încărcare rapidă, va beneficia de cel mai nou sistem de infotainment de la BMW și va avea un sistem de conducere semi-autonom. Interiorul este unul futurist, spațios și confortabil, cu câteva ecrane touch-screen. Unele surse susțin că ar avea chiar tehnologia 5G implementată.

Și, să nu uit, prețul, pentru care nu am o valoare exactă, dar știu că, în funcție de dotări, va fi undeva între 78.000 și 111.000 de euro. Mai scump decât o Tesla Model Y, dar cam la fel ca Jaguar I-PACE.