• Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, cu o valoare netă de 185 de miliarde de dolari
  • Creşterea de joi a preţului acţiunilor Tesla l-a făcut pe Musk să îl întreacă pe Jeff Bezos, care devenise cel mai bogat om din lume în 2017 şi în prezent are o avere estimată la 184 de miliarde de dolari
  • Creşterea averii lui Musk din ultimul an este cea mai rapidă ascensiune în topul celor mai bogaţi oameni din lume
  • Musk este un workaholic notoriu. Spune că lucrează 120 de ore săptămânal.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 185 de miliarde de dolari, relatează CNBC. Acest lucru se datorează preţului acţiunilor Tesla, care a crescut joi.

Musk a început anul trecut cu o avere de aproximativ 27 de miliarde de dolari şi abia intra în topul celor mai bogaţi 50 oameni din lume.

În timp ce acţiunile Tesla au crescut, cele de la Amazon au rămas la un preţ redus. Acţiunile Tesla au fost tranzacţionate recent la aproximativ 790 de dolari, iar valoarea de piaţă a companiei a crescut la 737,6 miliarde de dolari.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În luna iulie, Elon Musk l-a depăşit în clasamentul bogaţilor pe Warren Buffett. În noiembrie, Bill Gates a fost întrecut de Musk, iar CEO-ul Tesla şi SpaceX a devenit, la acea vreme, al doilea cel mai bogat om din lume.

Elon Musk a anunţat că renunţă la proprietăţi pentru a crea un oraş pe Marte

Elon Musk se ţine de promisiunea de a nu deţine nicio proprietate. Miliardarul de la Tesla şi-a vândut alte trei case, din cartierul Bel-Air, din Los Angeles. Cea mai mare casă – cu şase dormitoare şi şapte băi, a vândut-o pentru 29,72 milioane de dolari. În total, Musk a primit 40,9 milioane de dolari pentru cele trei case. În luna mai, Musk a anunţat că vrea să îşi vândă toate proprietăţile şi că nu va mai deţine nicio casă.

Ghidul lui Elon Musk pentru afaceri de succes. Cele 6 principii

Cele 6 principii ale lui Elon Musk pentru a avea succes în afaceri:

  1. „Nu e despre bani”
  2. „Urmează-ți pasiunile”
  3. „Crede că poți realiza orice”
  4. „Asumă-ți riscuri”
  5. „Ignoră criticile”
  6. „Fii mândru de tine”