• Camera de Comerţ a UE avertizează asupra întârzierilor în furnizarea de medicamente din China
  • Şi industria auto se confruntă cu dificultăţi
  • Epidemia de coronavirus a convins companiile de nevoia de a-şi diversifica sursele de aprovizionare

Farmaciile din lume se pot confrunta cu un deficit de antibiotice şi alte medicamente, dacă problemele de furnizare din focarul de coronavirus din China nu vor fi rezolvate curând, a avertizat marţi preşedintele Camerei de Comerţ a UE Joerg Wuttke.

Wuttke a adăugat că Beijingul înrăutăţeşte problemele lanţului de aprovizionare, prin carantina obligatorie a persoanelor sosite din străinătate.

Wuttke a subliniat, de asemenea, dificultăţile cu care se confruntă industria auto din cauza întreruperii de livrări din China şi a stocurilor în creştere.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Companiile se confruntă şi cu o penurie de ambalaje.

Preşedintele Camerei de Comerţ spune că epidemia de coronavirus a convins companiile de nevoia de a-şi diversifica sursele de aprovizionarea şi din alte zone, nu numai din China.

Medicul chinez care a încercat să avertizeze lumea în privința coronavirsului din Wuhan a murit

Medicul Li Wenliang a fost spitalizat pe 12 ianuarie, după ce a luat noul virus Doctorul Li Wenliang a fost interogat de autoritatea locală pentru Sănătate şi de Poliţia din oraşul Wuhan OMS: „Suntem profund îndureraţi” Medicul chinez Li Wenliang, anchetat pentru că avertizase publicul asupra riscurilor unei epidemii precum cea de SARS, a murit […]

Read more