Vrei să-ți cumperi un apartament lux într-un hotel și să se ocupe alții de el? Poți să-l și închiriezi

  • Nordis Mamaia este cel mai mare ansamblu rezidențial și hotelier de pe litoral.
  • Nordis Mamaia va avea 712 camere și 620 de apartamente rezidențiale.
  • La Sinaia, grupul construiește cel mai mare ansamblu rezidențial și hotelier de 5 stele.

Dacă ai o sumă pe care vrei să o investești, una dintre variante este piața imobiliară. Cum ar fi dacă în loc de un apartament într-un oraș de care trebuie să te ocupi tu, ai cumpăra un apartament la hotel, de care se ocupă alții? Și îți asigură și turiști!

Grupul Nordis îți pune la dispoziție această posibilitate, nouă pe piața din România. Nordis Mamaia, cel mai mare ansamblu rezidențial și hotelier de pe litoralul românesc, cu 11 etaje, 712 camere de hotel și 620 apartamente rezidențiale, SPA, 9 restaurante, cinematograf VIP, loc de joacă pentru copii și plajă privată de 10.000 de metri pătrați, a fost deja vândut în proporție de 90%.

Alexandru Mihai, managing partner la Nordis Group: Sunt oameni care vor să investească în produsul nostru, pentru o investiție făr bătăi de cap. Am strâns 100 – 200 – 300.000 – îi am în bancă, vreau să fac ceva cu ei. Alternativa ar fi să cumpăr ceva aici în București sau în orice alt oraș din țară și să îl închiriez mai apoi. Dar aici am foarte multe bătăi de cap.

Noi ceea ce oferim în partea noastră de hotel este un randament fix de 7% – undeva peste 50% peste media națioanlă. Și fără absolut nicio bătaie de cap. Și, ca bonus, oferim și o săptămână de concediu pe an din proprietatea ta. Și un venit garantat lunar. Este acel randament de 7% care se împarte la 12 luni. Prețul mediu cu care s-a vândut o proprietate în momentul de față este puțin sub 100.000.

Dacă vrei să investești, ai și alte posibilități, nu doar Mamaia. Grupul deschide un ansamblu rezidențial și hotelier și la munte. Unul în Sinaia, altul în Brașov, cu o investiție de 25 de milioane de euro, respectiv 31 de milioane de euro. Condiții tot de 5 stele. Ansamblurile vor beneficia de facilități interioare astfel încât se bazează pe clienți pe tot parcursul anului, nu doar în sezon.

Alexandru Mihai, managing partner la Nordis Group: Față de acest proiect mai avem și Nordis Sinaia unde lucrările vor începe chiar în luna iulie. Separat de asta avem și Nordis Brașov. Și avem și unul în București – Nordis View, pe Șoseaua Fabrica de Glocoză pe care urmează sî îl lansăm foarte, foarte curând. Am fcăut cel mai mare SPA din județul Constanța, vorbim de un SPA de 3.200 de metri pătrați. Am făcut o galerie comercială de peste 1.000 de metri pătrați cu branduri de lux. Avem 9 baruri, restaurante și cafenele în complex, astfel încât ai venit, te-ai cazat la Nordis Mamaia, ai unde să mergi. Bineînțeles că România. Pentru că Nordis Group e o societate cu capital 100% românesc. Sunt mai mulți asociați care avem fiecare câte o părticică și pentru că partea de patriotism e foarte importantă pentru noi.