• 4 elevi au obținut medalii de argint, iar ceilalți 2, de bronz.
  • Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori s-a desfășurat în Thailanda,
  • Toți elevii români câștigători provin de la școli de stat.
  • Elevii se întorc acasă cu medaliile duminică, 10 decembrie.

6 elevi români au obținut medalii la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori din Thailanda. Toți elevii vin de la școli de stat.

4 dintre elevi au obținut medalii de argint, iar numele lor sunt: Tudor Bredan Neag de la Colegiul Național Emil Racoviță din Cluj-Napoca, Rareș Răzvan Gheorghe de la școala gimnazială Căpitan Aviator Mircea Bădulescu din Buzău, Alexandru Ioan Jicu de la Școala Gimnazială nr.10 din Bacău și Raul Alexandru Covrig, elev la colegiul Național Dragoș Vodă din Sighetu Marmației. Ceilalți 2 elevi au obținut medalii de bronz și numele lor sunt Sabrina Giulia Macoveiciuc, de la Colegiul Național Ștefan cel Mare din Suceava și Alexandru Paul Negureanu, elev la colegiul național Dimitrie Cantemir din Onești.

Tinerii se întorc cu medaliile în țară duminică, 10 decembrie și îți mai spun că aproximativ 50 de țări au participat la Olimpiada care urmărește să promoveze interesul pentru știință, expunându-i pe elevi la rezolvarea problemelor, la gândirea critică și la experimentare.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și