• Astăzi, peste 50 de artizani de bunătăți și designeri îți oferă diferite produse la Artmark.
  • După 4 ani de pauză, Artmark și-a deschis porțile pentru Târgul de Crăciun.
  • Bazaar de Crăciun te așteaptă astăzi să descoperi frumusețea Crăciunului la Maison 13.

Chiar dacă azi este duminică, weekend-ul nu s-a încheiat și încă ai timp să faci câteva vizite la Târgurile de Crăciun din București. Fie că mergi să cumperi cadouri pentru cei dragi sau mergi să petreci timp cu copilul tău, iată câteva idei.

După patru ani de pauză, Târgul de Crăciun de la Artmark și-a redeschis porțile și a transformat pentru tine un palat din centrul orașului într-un spațiu cu cadouri de care să te bucuri. Acolo vei găsi peste 50 de designeri, artizani de bunătăți și colecționari autentici pentru ca tu să găsești tot ce ai nevoie. Astăzi este ultima zi în care poți să-l vizitezi.

Tot astăzi este ultima zi în care poți să mergi la Maison 13 la Bazaar de Crăciun. De acolo poți să cumperi cadouri pentru cei dragi,cu o gamă variată de produse – de la bijuterii și cosmetice până la picturi și haine, și poți să faci și diferite activități cu copilul tău.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Christmas Wine Market este ocazia tuturor pasionaților de vinuri să se întâlnească cu vinurile preferate, de a gasi noi hit-uri și de a-și face cumpărăturile pentru perioada Sărbătorilor de iarnă la preț de producător.

Iar Palatul Dacia-România se transformă în casa lui Moș Crăciun în perioada 6-22 decembrie.

Sărbătorește Crăciunul în familie, la Art Safari. Te poți bucura de de sănii, jucării, felicitări și decorațiuni vintage de la Muzeul Jucăriilor, spectacole de animație cu păpuși marca Teatrul Țăndărică și magia iernii recreată de Teatrul „Ion Creangă”.

Citește și