Actorul Jeremy Renner a postat noi imagini cu exercițiile fizice pe care le face la două luni după accidentul cu plugul de zăpadă

Jeremy Renner a împărtășit o actualizare a recuperării sale la două luni după ce a fost aproape ucis de un plug de zăpadă la începutul acestui an. Actorul Marvel a postat un scurt clip în care își reface forța piciorului folosind o bicicletă de exerciții staționare.

Purtând pantaloni de jogging și cu picioarele goale, el și-a folosit mâna și un instrument asemănător unui stâlp pentru a-l ajuta să pedaleze.

El a putut fi auzit suflând după efort în timp ce făcea exerciții și a scris alături de videoclip: Orice este nevoie”. De asemenea, el a împărtășit o imagine cu Cartea Trezirii: Să ai viața pe care ți-o dorești fiind prezent în viața pe care o ai, de Mark Nepo.

Citind seria de reflecții zilnice în fața unui foc de tabără, el a scris în legendă pe fotografie: Și recuperarea mentală”. Renner, în vârstă de 52 de ani, a petrecut două săptămâni la terapie intensivă după ce și-a rupt mai mult de 30 de oase într-un accident aproape fatal cu plugul de zăpadă în ziua de Anul Nou.

Se pare că starul de la Hollywood își folosea propriul plug de zăpadă PistenBully pentru a ajuta la mutarea mașinii blocate a nepotului său de pe aleea acestuia din apropiere de Reno, Nevada. Dar când plugul de șase tone a început să alunece pe un deal, Renner a sărit din cabină înainte de a fi tras sub vehicul.

El a suferit răni la trunchi, față, extremități și cap”, potrivit departamentului local al șerifului din comitatul Washoe.

Autoritățile au declarat că este posibil ca vehiculul să fi avut probleme mecanice. Renner s-a întors acasă de la spital pentru a-și continua recuperarea luna trecută și a împărtășit în mod regulat actualizări ale progreselor sale pe rețelele de socializare.

La începutul acestei luni, Evangeline Lilly, colega sa de platou de la Marvel, a declarat că l-a vizitat recent pe actorul imobilizat în scaun cu rotile la domiciliul său și că a considerat că recuperarea sa rapidă a fost un adevărat miracol”.

Lilly a declarat pentru publicația americană Access Hollywood: Am intrat în casa lui și m-am făcut pielea de găină, pentru că mă întrebam ce se întâmplă?”.

Mă așteptam să stau la căpătâiul lui și să-l țin de mână în timp ce el gemea de durere și nu era capabil să se miște. El se plimba pe rotile, râdea cu prietenii lui. Este un miracol, un miracol pur și simplu.

Exit mobile version