Actorul Paul Grant a murit la vârsta de 56 de ani, după ce s-a prăbușit în fața unei gări din Londra

Actorul Paul Grant a murit, la vârsta de 56 de ani, după ce s-a prăbușit în fața unei gări din Londra. Actorul a fost găsit de poliție la King’s Cross și a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarată moartea cerebrală.

Familia lui a anunțat că a luat decizia de a opri aparatul de susținere a vieții duminică. Cauza morții nu a fost încă anunțată. Fiica Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani, a spus că este „devastată” și și-a numit tatăl „o legendă”.

Ea a spus într-o declarație pentru The Sun: „El a adus întotdeauna un zâmbet și râs pe fața tuturor. Ar face orice pentru oricine și era un mare fan al Arsenalului.” Actorul se numea „regele piticilor”.

Grant a mai jucat alături de Tom Cruise în Legend (1985), David Bowie în Labyrinth (1986) și Val Kilmer în Willow (1988) și a filmat un rol în Harry Potter și Piatra Filosofală din 2001.

În filmul fantasy Labyrinth al lui Brian Henson, în care a jucat unul din Corpul Goblin, Grant a servit și ca dublu cascador pentru Hoggle, care a fost interpretat de Shari Weiser și exprimat de Brian Henson.

Iubita lui Grant, Maria Dwyer, i-a adus un omagiu actorului, scriind: „Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care-l cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el.”

Citește și:

Exit mobile version