Al Pacino a fost „aproape de moarte” din cauza COVID-19. Actorul își lansează cartea de memorii, „Sonny Boy”

Al Pacino detaliază experiența sa cu un caz foarte rău de COVID-19 în 2020. Legendarul actor a vorbit cu The New York Times înainte de lansarea viitoarei sale cărți de memorii, Sonny Boy, conform The Hollywood Reporter.

În timpul conversației, starul din Scarface a vorbit despre experiența sa aproape mortală cu virusul Covi-19 înainte ca vaccinurile să fie disponibile. El a explicat că, la acea vreme, nu se simțea bine deloc, ajungând în cele din urmă să facă febră și să se deshidrateze.

„Așa că am rugat pe cineva să-mi aducă o asistentă care să mă hidrateze. Stăteam acolo, în casa mea, și am dispărut. Așa. Nu aveam puls”, a spus el. „În câteva minute au fost acolo – ambulanța în fața casei mele. Aveam în jur de șase paramedici în sufragerie, iar acolo erau doi doctori și aveau niște costume care arătau de parcă erau din spațiu sau ceva de genul ăsta.”

Pacino a recunoscut că a fost „șocant” să deschidă ochii și să vadă toate acestea în jurul său: „Toată lumea era în jurul meu și spuneau: S-a întors. Este aici”, a adăugat el.

„Nu este nimic acolo. Așa cum spune Hamlet: A fi sau a nu fi. Țara nedescoperită de unde nu se întoarce niciun călător. Te-ai dus. Nu m-am gândit la asta în viața mea. Dar știți cum sunt actorii: Sună bine să spui că am murit o dată.”

Pe măsură ce a îmbătrânit, actorul în vârstă de 84 de ani a observat că viziunea sa asupra morții s-a schimbat. El a împărtășit că găsește o oarecare consolare în a avea copii și în a ști că are un corp masiv de muncă la care oamenii se vor întoarce după ce va muri.

„Este firesc, cred, să ai o viziune diferită asupra morții pe măsură ce îmbătrânești”, a spus Pacino. „Pur și simplu așa este. Nu am cerut-o. Pur și simplu vine, așa cum vin multe lucruri.”

Exit mobile version