• Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, după ce Pitt a fost acuzat că a fost beat și agresiv în avion.
  • Ei au fost declarați divorțați din punct de vedere legal în 2019, iar în 2021 a fost stabilit un acord de custodie comună.
  • Într-un document judiciar referitor la o luptă juridică pentru o cramă franceză, avocații lui Jolie susțin că acesta a fost abuziv cu ea și înainte de incidentul din avion.

Angelina Jolie l-a acuzat pe fostul soț, Brad Pitt, că are un „istoric de abuz fizic” față de ea. Cei doi actori s-au despărțit în 2016, după ce Pitt a fost acuzat că a fost beat și agresiv în avion, în timpul unei călătorii de familie din Franța în California, scrie The Telegraph.

Dar, într-un document judiciar obținut de CNN referitor la o luptă juridică pentru o cramă franceză pe care au deținut-o împreună, avocații lui Jolie susțin că acesta a fost abuziv cu ea și înainte de incidentul din avion.

În documentul legal depus la Curtea Superioară din Los Angeles, Jolie, în vârstă de 48 de ani, susține că a încercat să-i vândă lui Pitt participația sa în afacerea cu vinuri Miraval, dar negocierile au eșuat din cauza unui acord de confidențialitate (NDA).

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Avocații ei susțin că Pitt a condiționat vânzarea de către fosta sa soție a unui NDA care „îi interzicea lui Jolie să vorbească [în afara instanței] despre abuzurile lui Pitt asupra lui Jolie și a copiilor lor, încercând să lege reputația personală a lui Pitt de afacerea Miraval.”

Avocații au adăugat că „istoricul abuzurilor fizice ale lui Jolie de către bărbatul în vârstă de 60 de ani a început cu mult înainte de călătoria cu avionul a familiei din septembrie 2016 din Franța spre Los Angeles”. Cu toate acestea, ei nu au oferit detalii despre alte incidente.

Fostul cuplu este părintele lui Maddox, în vârstă de 22 de ani, Pax, în vârstă de 20 de ani, Zahara, în vârstă de 19 ani, Shiloh, în vârstă de 17 ani, și al gemenilor Vivienne și Knox, în vârstă de 15 ani.

FBI a investigat anterior incidentul din avion, iar Pitt nu a fost nici arestat, nici acuzat. În documentele juridice din octombrie 2022, purtătorul său de cuvânt a contestat versiunea lui Jolie despre incident. Purtătorul său de cuvânt a declarat atunci: „Brad și-a acceptat responsabilitatea pentru ceea ce a făcut, dar nu o va face pentru lucruri pe care nu le-a făcut”.

Pitt, starul unor filme precum Fight Club, Seven și Once Upon A Time In Hollywood, a dat-o în judecată pe Jolie în 2022 pentru că ar fi încălcat un acord pe care a spus că l-au încheiat de a nu vinde crama fără a obține aprobarea celuilalt.

Jolie a cerut divorțul de Pitt în 2016, după incidentul din avion. Ei au fost declarați divorțați din punct de vedere legal în 2019, iar în 2021 a fost stabilit un acord de custodie comună.

Citește și