• Cântăreața a intrat pe TikTok pentru a aborda discuțiile despre aspectul ei.
  • Grande a încheiat videoclipul spunându-le fanilor ei că toți sunt frumoși în felul lor.
  • Există modalități de a complimenta pe cineva sau de a ignora ceva ce vezi că nu-ți place”, a spus ea.

Ariana Grande s-a destăinuit despre îngrijorările” fanilor cu privire la corpul ei, îndemnându-i să fie mai blânzi cu ceilalți, scrie NME. Cântăreața a intrat pe TikTok pentru a aborda discuțiile despre aspectul ei. Am vrut doar să mă adresez îngrijorărilor voastre cu privire la corpul meu și să vorbesc puțin despre ce înseamnă să fii o persoană cu un astfel de corp și să fii văzută și să ți se acorde o atenție atât de mare”, a spus ea, în timp ce subtitrarea din videoclip suna astfel Vorbiți despre asta de un deceniu sau mai mult, așa că aș vrea să mă alătur și eu de data aceasta.”

Cred că ar trebui să fim mai blânzi și mai puțin confortabili în a comenta despre corpurile oamenilor, indiferent de ce. Dacă crezi că spui ceva bun sau bine intenționat, orice ar fi, sănătos, nesănătos, mare, mic, asta, aia, sexy, prostii – ar trebui doar să lucrăm cu adevărat pentru a nu mai face asta atât de mult.”

Există modalități de a complimenta pe cineva sau de a ignora ceva ce vezi că nu-ți place, la care cred că ar trebui să ne ajutăm reciproc să lucrăm”, a mai spus ea. Ar trebui să urmărim să fim mai în siguranță și să ne menținem reciproc în siguranță.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Grande s-a deschis despre cea mai nesănătoasă” versiune a corpului ei cu care fanii au făcut comparații: Știu că, personal, pentru mine, corpul cu care ați comparat corpul meu actual a fost cea mai nesănătoasă versiune a corpului meu. Luam o mulțime de antidepresive și beam pe seama lor și mâncam prost. Iar în cel mai de jos punct al vieții mele, când arătam așa cum considerați voi că sunt sănătoasă, de fapt nu era sănătatea mea.”

Ariana Grande a adăugat: Știu că nu ar trebui să explic asta, dar simt că, poate, având o deschidere și un fel de vulnerabilitate aici, ar putea ieși ceva bun din asta. Sănătatea poate arăta diferit”. Nu știi niciodată prin ce trece cineva. Așa că, chiar dacă vii dintr-un loc plin de iubire și de grijă, acea persoană probabil că lucrează la asta sau are un sistem de sprijin cu care lucrează la asta. Nu se știe niciodată. Fiți blânzi unul cu celălalt și cu voi înșivă.”

Cântăreața a încheiat videoclipul spunându-le fanilor ei că toți sunt frumoși în felul lor: Cred că sunteți frumoase. Indiferent prin ce treceți. Indiferent de greutate, indiferent de cum vă place să vă machiați în aceste zile, indiferent de procedurile cosmetice pe care le aveți.”

Citește și: