• Ashton Kutcher și Mila Kunis stârnesc dezbateri din cauza comentariilor reaprinse despre faptul că nu lasă moștenire copiilor.
  • Cuplul, despre care se spune că are o avere de 275 de milioane de dolari, are împreună doi copii, Wyatt și Dimitri.
  • Ashton Kutcher și Mila Kunis au vorbit despre planurile lor de a dona întreaga avere a copiilor lor în scopuri caritabile.

Ashton Kutcher și Mila Kunis au stârnit o dezbatere după ce au repărut comentarii despre planurile lor de a dona întreaga avere a copiilor lor în scopuri caritabile. Cuplul de la Hollywood – a cărui avere netă combinată este de 275 de milioane de dolari – se află în centrul unei dezbateri după ce un raport reapărut de pe contul Pop Tingz a devenit viral, scrie The Independent.

„Ashton Kutcher și Mila Kunis dezvăluie că își vor dona averea de 275 de milioane de dolari în scopuri caritabile și nu vor lăsa nimic copiilor lor”, se arată în tweet, care a primit de atunci 108,9k like-uri și 26k retweet-uri. „Ei spun că nu vor ca copiii lor să devină răsfățați și să se considere îndreptățiți și vor ca aceștia să fie motivați să muncească din greu”.
Comentariile provin dintr-un interviu din 2018, în care starul de la Punk’d i-a spus gazdei de la Armchair Expert că el și soția sa nu au nicio intenție de a lăsa banii pentru cei doi copii ai lor – fiica Wyatt, în vârstă de opt ani, și fiul Dimitri, în vârstă de șase ani. În schimb, Kutcher a dezvăluit că el și Kunis plănuiesc să își doneze averea celor care chiar au nevoie de ea.

„Nu voi înființa un fond pentru ei”, a spus Kutcher. „Vom ajunge să ne dăm banii în scopuri caritabile și pentru diverse lucruri”.
Actorul în vârstă de 45 de ani a explicat că motivul pentru care își donează banii este acela că copiii săi „duc o viață cu adevărat privilegiată și nici măcar nu știu asta. Și nu o vor ști niciodată, pentru că aceasta este singura pe care o vor cunoaște”.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Cu toate acestea, Kutcher a susținut că el și vedeta din Friends with Benefits își vor susține financiar fiica și fiul dacă aceștia vor veni vreodată la ei cu o idee de afacere care îi pasionează. „Dacă copiii mei vor dori să înceapă o afacere și au un plan de afaceri bun, voi investi în ea. Dar nu vor primi trusturi”, a spus el.

În ciuda faptului că nu doresc ca Wyatt și Dimitri să crească având foarte mulți bani, decizia de a dona moștenirea lor în scopuri caritabile a stârnit de atunci reacții mixte pe rețelele de socializare. Unii fani au lăudat gestul părinților, pe fondul unei dezbateri în curs de desfășurare cu privire la nepotismul din industria de divertisment.

Citește și: