• Regele Charles a râs de propriile sale degete, care au devenit un subiect de dezbatere în media britanică în ultimii ani.
  • Momentul a fost surprins în culisele filmărilor unui nou documentar, care va fi lansat în a doua zi de Crăciun.
  • Documentarul BBC de 90 de minute, „Charles III: The Coronation Year”, prezintă pregătirile Familiei Regale pentru încoronarea Regelui și alte detalii din primul an de domnie după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Regele Charles a avut chef de puțină autoironie pe o temă care s-a propagat de-a lungul anilor în întreaga mass-media, devenind chiar ținta a numeroase meme-uri pe internet.

În timp ce fiul său, Prințul William, se chinuia să-și aranjeze costumul de ceremonie, Regele Charles i-a zis „să nu-și facă griji, că n-are degete de cârnat ca el”, scrie BBC, citându-l pe monarh. Schimbul de replici a avut loc în timpul filmărilor unui documentar care prezintă pregătirile Familiei Regale pentru încoronarea sa.


Mai în glumă, mai în serios, toate tabloidele britanice au dezbătut subiectul, unele chiar aducând în discuție posibile probleme de sănătate care ar putea sta la baza aspectului degetelor Regelui Charles.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC

În preajma încoronării sale de pe 6 mai, căutările pe internet ale „degetelor de cârnat” au explodat la propriu, potrivit datelor Google Trends.

Documentarul BBC de 90 de minute, „Charles III: The Coronation Year”, care prezintă pregătirile pentru încoronare și alte detalii din primul an de domnie după moartea Reginei Elisabeta a II-a, în 2022, urmează să fie difuzat în a doua zi de Crăciun sau Boxing Day, așa cum este sărbătorit în Marea Britanie.

Citește și