• Bella Hadid are un mesaj clar după ce Ariana Grande a abordat recentele „îngrijorări” ale fanilor cu privire la corpul ei – „fiți amabili”.
  • Nu știi niciodată cu ce se confruntă cineva din punct de vedere mental sau fizic, a scris Hadid în descrierea postării.
  • Grande și-a continuat videoclipul de trei minute menționând că există multe tipuri diferite de frumos, există multe moduri diferite de a arăta sănătos și frumos.

Bella Hadid are un mesaj clar după ce Ariana Grande a abordat recentele „îngrijorări” ale fanilor cu privire la corpul ei – „fiți amabili”. Supermodelul în vârstă de 26 de ani a intrat miercuri pe Instagram și a repostat videoclipul TikTok al cântăreței. Hadid a arătat, de asemenea, un mesaj de susținere cu o descriere lungă, rugându-i pe fani să fie atenți la experiența fiecăruia, scrie ET Online.

„Nu știi niciodată cu ce se confruntă cineva din punct de vedere mental sau fizic”, a scris Hadid în descrierea postării. „Boală sau depresie. Durere sau suferință. pur și simplu nu știi și nu vei ști niciodată până când nu mergi o zi în pantofii lor.”

Hadid și-a îndemnat, de asemenea, fanii ca, „în loc de sfaturi sau opinii nesolicitate, judecăți sau agresiune, încercați doar să oferiți o mână de ajutor și să fiți amabili”. Hadid a precizat foarte clar că „este mult mai mișto să fii amabil”. De asemenea, ea i-a mulțumit lui Grande pentru că și-a împărtășit adevărul.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT


„Și te iubesc Ari. Acest lucru este atât de important, sunt foarte mândră de tine. Va ajuta atât de mulți oameni. Îți mulțumesc”, a scris Hadid.

Ce a postat Ariana Grande

Cântăreața piesei „7 Rings” a postat marți un videoclip pe TikTok în care abordează cu sinceritate recentele „îngrijorări” ale fanilor cu privire la corpul ei.

„Cred că am putea fi, cred că ar trebui să fim, mai blânzi și mai puțin confortabili în a comenta despre corpurile oamenilor, indiferent de ce”, a început Grande. „Dacă crezi că spui ceva bun sau bine intenționat, orice ar fi – sănătos, nesănătos, mare, mic, asta, aia, sexy, nu sexy – pur și simplu nu ar trebui să facem asta. Ar trebui să lucrăm cu adevărat pentru a nu mai face asta atât de mult.”
„Există modalități de a complimenta pe cineva sau de a ignora ceva ce vezi că nu-ți place și cred că ar trebui să ne ajutăm reciproc să lucrăm în acest sens”, a adăugat ea. „Doar pentru a tinde să fim mai în siguranță și să ne menținem reciproc mai în siguranță.”

Grande și-a continuat videoclipul de trei minute menționând că „există multe tipuri diferite de frumos, există multe moduri diferite de a arăta sănătos și frumos”.

Citește și