• Beyoncé vrea ca orice stigmat legat de rasă în acest gen muzical și nu numai, să devină „irelevant”, prin noul ei album.
  • Beyoncé a dezvăluit și câteva colaborări surpriză pe care le are pregătite pentru album.
  • „Proiectul s-a născut dintr-o experiență pe care am avut-o cu ani în urmă, în care nu m-am simțit binevenită… și era foarte clar că nu eram”.

Beyoncé acceptă riscuri în speranța că viitorul ei album country, foarte așteptat, va face ca orice stigmat legat de rasă în acest gen muzical și nu numai, să devină „irelevant”, scrie CNN.

Cântăreața „Texas Hold ‘Em” a dezvăluit marți o nouă imagine pentru „Cowboy Carter”, pe care l-a numit albumul „Act II” al succesului său din 2022. Cântăreața a dezvăluit în descrierea postării că cel mai recent proiect al ei „s-a născut dintr-o experiență pe care am avut-o cu ani în urmă, în care nu m-am simțit binevenită… și era foarte clar că nu eram”.

„Dar, din cauza acelei experiențe, am făcut o aprofundare în istoria muzicii country și am studiat bogata noastră arhivă muzicală”, a continuat Beyoncé.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Pe lângă cele două single-uri de pe albumul „Cowboy Carter” pe care le-a lansat luna trecută în timpul Super Bowl, artista originară din Houston a mai insuflat anterior sonorități country în alte lucrări ale sale, inclusiv în piesa din 2016 „Daddy Lessons”. Beyoncé a interpretat acea melodie cu Chicks la premiile CMA din acel an, iar ulterior a primit reacții rasiste.

„Criticile cu care m-am confruntat când am intrat pentru prima dată în acest gen m-au forțat să mă propulsez dincolo de limitările care mi-au fost puse. Act II este rezultatul provocării mele și al faptului că mi-am luat timp pentru a amesteca genurile pentru a crea acest corp de lucrări.”

Marcând numărătoarea inversă de 10 zile până la lansarea albumului „Cowboy Carter”, Beyoncé a dezvăluit și câteva colaborări surpriză pe care le are pregătite pentru album, scriind că „a colaborat cu câțiva artiști geniali pe care îi respect profund”.

„Acesta nu este un album country”, a scris ea la finalul postării sale. „Acesta este un album Beyoncé. Acesta este Act II Cowboy Carter, și sunt mândră să îl împărtășesc cu voi toți!”

„Cowboy Carter” va fi lansat pe 29 martie.

Citește și